Cum comand martisoare pe www.martisoare-martisoare.ro

Comanda pe site

Va rugam sa adaugati in cos produsele care va intereseaza. Verificati inainte de finalizarea comenzii daca datele trecute sunt corecte. Comanda minima este de 50 lei, caz in care transportul costa 10 lei pentru bucuresti si 20 lei in tara! Transportul este gratuit in Romania, la comenzi de peste 300 lei, iar in Bucuresti la comenzi de peste 100 lei!

Telefon 0771080182.

Comanda telefonica

Va rugam sa sunati la numarul 0771080182 pentru o comanda telefonica. Verificati inainte de a apela daca aveti datele corecte pentru livrare si facturare: adresa, date de identificare in cazul societatilor comerciale. Comanda minima este de 50 lei, caz in care transportul costa 10 lei pentru bucuresti si 20 lei in tara! Transportul este gratuit in Romania, la comenzi de peste 300 lei, iar in Bucuresti la comenzi de peste 100 lei!

Telefon 0771080182.

Comanda prin sms

Va rugam sa dati sms la numarul 0771080182 pentru o comanda. Verificati inainte de a trimite mesajul daca aveti datele corecte pentru livrare si facturare: adresa, date de identificare in cazul societatilor comerciale. Comanda minima este de 50 lei, caz in care transportul costa 10 lei pentru bucuresti si 20 lei in tara! Transportul este gratuit in Romania, la comenzi de peste 300 lei, iar in Bucuresti la comenzi de peste 100 lei!

Telefon 

0771080182

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Utilizarea site-ului www.martisoare-martisoare.ro implica acceptarea Termenilor si conditiilor asa cum sunt specificate mai jos.

Ne rezervam dreptul de modificare a website-ului www.martisoare-martisoare.ro si a Termenilor si conditiilor  de utilizare in orice moment, fara nici o alta notificare.

INFORMATIILE DE PE SITE

www.martisoare-martisoare.ro DEPUNE UN REAL EFORT CA DESCRIEREA PRODUSELOR, SPECIFICATIILE, DIMENSIUNILE si orice alte date prezentate pe website sa fie corecte, complete si in concordanta cu specificatiile producatorilor. In acest sens ne asumam dreptul de a modifica, sterge, corecta, completa orice informatie care se regaseste pe acest website. Prin accesarea website-ului www.martisoare-martisoare.ro sunteti de acord cu updatarea permanenta a oricarei informatii.

ACCESAREA SITE-ULUI www.martisoare-martisoare.ro

www.martisoare-martisoare.ro nu raspunde de defectiunile datorate serverului de gazduire al website-lui sau de conexiunea la internet. Orice tentativa de accesare a siteului (paginile private, de administrare etc) se considera frauda si va fi raportata autoritatilor. Website-ul www.martisoare-martisoare.ro utilizeaza cookie-uri. Efectuarea de stress-testuri de catre terte parti fara acordul nostru este considerat atac informatic, conform legislatiei in vigoare. 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate si efectuarea de statistici. Clientul nu este obligat sa furnizeze aceste date, insa refuzul determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati modificarile. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta pe orice modalitate de contact (email, telefon sau recomandata postala).

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face in termen de 24 -72 ore de la confirmarea comenzii. Nu livram comenzi neconfirmate telefonic.

Transportul este gratuit in Bucuresti la comanda minima de 100 lei, iar in tara la comenzi de peste 300 lei.

Transportul in Bucuresti se face atat cu reprezentul societatii noastre, cat si cu firma de curierat. Transportul in tara se face numai cu firma de curierat. Deschiderea coletului la livrarea prin firma de curierat nu este posibila decat dupa achitare. Daca livrarea se face de catre un reprezentant al societatii noastre coletul se poate verifica inainte de achitare. 

Coletul vine insotit de factura in original si de chitanta, in cazul in care plata se face la livrare. 

Daca plata se face la livrare prin curier, in colet va fi numai factura, chitanta fiind eliberata de catre curier.

In cazul in care plata se face in cont nu se elibereaza chitanta.

Nu garantam livrarea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un produs. In anumite situatii este posibil ca anumite produse sa fi fost comandate pe email sau telefonic, iar numarul de bucati disponibile de pe website sa nu fie modificat. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site. Comercializand produse sezoniere comenzile online/ telefonice/ precum si cele pe email sunt procesate numai in perioada 25 ianuarie- 25 februarie a fiecarui an.

Returnarea produselor se face cu curierul si pe cheltuiala clientului.

POLITICA DE RECLAMATII

Orice reclamatie a unui client cu privire la o comanda poate fi facuta in termen de 24 ore de la primirea comenzii la adresa de email din antetul facturii. Solutionarea oricarei reclamatii se va face pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea amiabila esueaza, se vor aplica prevederile legale romanesti, iar cazul va fi solutionat de instantele competente romanesti.